Kostym, SWAT-polis

749 krsh-7472
Kostym, SWAT-polis är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Vem vill inte bli visiterad av en SWAT-styrka klädd i kostymer som denna? Swat-kostymen har sex delar. En topp, ett par korta shorts, hatt, handskar, chaps och en bricka att fästa runt armen.

Toppen är gjord i elastisk svart spandex, är något vadderad, V-ringad fram och har hyskknäppning bak. Axelbanden har en diskret bågformad spetskant. De korta shortsen är åtsmitande och gjorda i samma material som toppen. Även de övriga plaggen i swatkostrymen är gjorda i elastisk spandex. De långa chapsen har ett attraktivt hålmönster på låren, de är åtsmitande längs hela benen och träs över skorna. Hatten har ett påsytt märke mitt fram med texten ”swat”, likaså har brickan som man kan fästa runt armen. Handskarna går till halva underarmen.

Swatkostymen gör garanterat succé vid mer intima tillfällen, men kan också vara attraktiv och sexig vid en rolig halloweenfest.

Kostym, SWAT-polis finns även i kategorierna:
Kostym, SWAT-polis Visa stor bild

Fler bilder på kostym, swat-polis

 Kostym, SWAT-polis, 2 Kostym, SWAT-polis, 3
Relaterat till Kostym, SWAT-polis: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info