Lekfull Rudolf-kostym

1 099 krsh-7598
Lekfull Rudolf-kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En lekfull och attraktiv kostym att liva upp vintermörkret med. Kostymsetet är om fem delar bestående av en klänning, ett par renhorn på diadem, en halsprydnad, ett par manschetter och en röd näsa i band.

Klänningen är tillverkad i mjuk och varm fuskpäls och är i en kort och något utställd modell. I såväl urringning som nederkant är klänningen kantad med mjuka och yviga fjädrar som förhöjer den mysiga och lockande känslan. Klänningen är axelbandslös, har en reglerbar snörning i ryggen och en V-formad urringning i fram som ger bysten vacker form.

För att fullända kostymen medföljer ett par renhorn på ett diadem, en grön halsprydnad med en klingande bjällra, manschetter med guldknappar samt en röd näsa i äkta Rudolf-anda.

Lekfull Rudolf-kostym finns även i kategorierna:
Lekfull Rudolf-kostym Visa stor bild

Fler bilder på lekfull rudolf-kostym

 Lekfull Rudolf-kostym, 2
Relaterat till Lekfull Rudolf-kostym: lekfull.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info