Marinflicka, kostym

769 krsh-7237
Marinflicka, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande kostymset om tre delar föreställande en marinflicka. Setet består av en sexig topp, en kort minikjol och en hatt som sätter pricken över i:et.

Toppen är gjord i både spandex och satin och knyts under bysten, vilket ger en lockande och förförisk urringning. Kragen är gjord i blått med dubbla guldband i dess kanter. Även de korta ärmarna är kantade på samma sätt i blått och guld. Kjolen är gjord helt i blått och har fyra, guldglänsande knappar mitt fram med mönster av roder på. I kjolens nederkant är plagget dekorerat på samma sätt som kragen och ärmarna – med dubbla guldband. Hatten är en typisk matroshatt och den fulländar marin-kostymen. Den är gjord i vitt med blåa kanter och dekorationer i guld.

Kostymen är inte bara sexig och utmanande, den är också lekfull, rolig och attraktiv och genom att använda sin fantasi kan man komma på många tillfällen då den kan komma väl till pass.

Övriga produkter som visas på bilden ingår inte, men strumpbyxor finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Marinflicka, kostym finns även i kategorierna:
Marinflicka, kostym Visa stor bild

Fler bilder på marinflicka, kostym

 Marinflicka, kostym, 2
Relaterat till Marinflicka, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info