French maid, tillbehör

329 krle-2058
French maid, tillbehör är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset med tillbehör som passar fantastiskt bra till våra french maid-utstyrslar. I denna maskeraddräkt ingår förkläde, diadem och dammvippa.

Förklädet är sytt i verklighetstrogna färger och modell av ett glänsande material och vacker spets som utger en känsla av exklusivitet. Exempelvis kantas det runda tyget av en fin spetskant och mitt på förklädet framtill sitter en applikation i form av ett spetshjärta. Upptill har förklädet en vackert band som knyts runt midjan och dekoreras av många fina detaljer.

I setet ingår även ett sött diadem som pryds av fina volanger och rosetter i kontrastfärger. Tillslut medföljer även en rolig dammvippa som blir pricken över i:et på maskeraden. Dammvippan är gjord av plast och många härliga fjädrar.

Material: 100% polyester (exklusive dekoration)
French maid, tillbehör finns även i kategorierna:
French maid, tillbehör Visa stor bild

Fler bilder på french maid, tillbehör

 French maid, tillbehör, 2 French maid, tillbehör, 3
Relaterat till French maid, tillbehör: french, maid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info