Brandkvinna, maskeradkläder med korsett

3 189 krsh-7690
Brandkvinna, maskeradkläder med korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett läckert och sensuellt kostymset som föreställer en rykande het brandkvinna. Dräkten är hela åttadelad och består av en korsett, kjol, avtagbara strumpeband, G-stringtrosa, handskar, hatt, stockings samt en brandsläckarhandväska.

Korsetten är tillverkad i elastisk satin med långa, silverglänsande band sydda längs med plagget. Upptill har korsetten en rak skärning medan den nedtill är något V-formad och mitt fram har den en djup slits som hålls samman med hjälp av en dekorativ snörning som ger bysten ett spännande utseende. Baktill finns åter en snörning som skänker komfort och passform. Tack vare sin elegans kan korsetten även bäras som den är tillsammans med ett par snygga jeans eller en kjol.

Kjolen är gjord i elastisk satin i en enkel modell som smiter åt kring kroppen på ett fint vis och matchar korsetten utmärkt.

Den lilla G-stringtrosan matchar de övriga plaggen väl och har smala band över höfterna.

Medföljer gör även långa handskar som är gjorda i glänsande satin och är ett vackert tillskott till brandmanskostymen tillsammans med den lilla hatten med ett påsytt mönster av eld och den söta brandsläckarhandväskan.

Även ett par stockings i finmaskigt nät som med fördel fästs i de avtagbara och reglerbara strumpebanden från korsetten ingår.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Brandkvinna, maskeradkläder med korsett Visa stor bild

Fler bilder på brandkvinna, maskeradkläder med korsett

 Brandkvinna, maskeradkläder med korsett, 2 Brandkvinna, maskeradkläder med korsett, 3 Brandkvinna, maskeradkläder med korsett, 4 Brandkvinna, maskeradkläder med korsett, 5 Brandkvinna, maskeradkläder med korsett, 6
Relaterat till Brandkvinna, maskeradkläder med korsett: korsett, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info