Viktoriansk brud, maskeradkläder

2 499 krsh-7832
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 105 kr/mån med Klarna. Mer info »
2 499 kr

Fantastisk maskeraddräkt föreställande en viktoriansk brud. Maskeraddräkten består av topp, kjol, bolero, handskar, damask, strumpeband, stockings och hatt.

Toppens framsida och kupor smyckas av ett charmigt spetstyg med vackra blommor. Framtill pryds toppen av små knappar av pärlor och baktill har den en läcker snörning. I övre och nedre kant pryds toppen av lekfulla spetsvolanger.

Boleron är sydd i en kort modell med härliga puffärmar med spets volanger och en krage i spets. Boleron utgörs av ett skirt tyg och pryds av en volang i nedre kant.

Den kjol som ingår i detta set utgörs av ett följsamt tyg med rynkor och dekoreras nedtill av en bred spetsvolang. Kjolen pryds baktill och på sidorna av ett stort tygstycke i spets, med volanger och rosetter, som fortsätter ner över kjolens grund och skapar en häftig effekt. Baktill är kjolen också försedd med en stor och livfull rosett.

I kjolen fästs stilrena strumpeband som följer benet ner till de vackra stockingsen. Dessa stockings är sydda i ett skirt och följsamt tyg och smyckas upptill av en härlig spetskant samt av en härlig brosch med rosett. Benen pryds också av traditionsenliga damasker. Damaskerna bärs över stockingsen och pryds av söta knappar och en fin ”krage” upptill. Handskarna matchar fint till damaskerna, då även de smyckas av knappar och krage i ett stilrent material.

Slutligen ingår även en läcker hatt i detta otroliga maskeradset. Hatten är i klassisk modell och smyckas bland annat av vackra tyger i spets och av ett transparent flor.

Viktoriansk brud, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Viktoriansk brud, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på viktoriansk brud, maskeradkläder

 Viktoriansk brud, maskeradkläder, 2 Viktoriansk brud, maskeradkläder, 3

Fler bröllop

  Fler bröllop
  Relaterat till Viktoriansk brud, maskeradkläder: brud, maskeradkläder, viktoriansk.

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

  Omdöme

  Namn

  Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info