Cirkusdirektör, maskeradkostym

1 979 krle-85031
Cirkusdirektör, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läcker maskeraddräkt föreställande en fräck cirkusdirektör som innehåller bustier, kjol, axelklaffar med krage och ärmar. Hatt, handskar, strumpor och skor ingår ej men finns att köpa separat.

Bustiern är sydd i en klassisk modell och dekoreras av fina fyrkantiga tygpartier i matchande färger som hänger ner över kanten på baksidan samt sidorna och skapar en sanningsenlig känsla. Denna bustier smyckas även av fina bårder som bildar ett snyggt mönster på framsidan samt pryder plaggets kanter.

Kjolen är mycket kort och utgörs av flera lager av tyll vilket skapar en härlig volym och en charmig look.

Axelklaffarna utgörs av ett trendigt, hårigt material och i dessa ingår även en snygg krage med en guldig knapp och band som matchar bustierns.

Slutligen ingår i detta set även snygga ärmar som börjar över handen och fortsätter upp en bit över armbågen. Dessa ärmar är sydda i roliga färger som matchar resterande dräkt och pryds liksom dem av romantiska band.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Cirkusdirektör, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på cirkusdirektör, maskeradkostym

 Cirkusdirektör, maskeradkostym, 2 Cirkusdirektör, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info