Burleskdansös, maskeradkläder

1 649 krle-83853
Burleskdansös, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En sprudlande och färgglad maskeradkostym föreställande en flirtig burleskdansös. Delar som ingår i denna charmiga kostym är en klänning, en avtagbar rosett samt en huvudbonad.

Den fluffiga klänningen med många detaljer är av smickrande modell med åtsmitande liv och voluminös kjol. Klänningen har smala band som knyts bak i nacken och en praktisk dragkedja finns i ryggen. Många volanger pryder kuporna och söta rosetter smyckar även klänningen på utvalda ställen. Kjoldelen utgörs av många lager i olika nyanser och olik längd och baktill är klänningen dessutom försedd med en stor rosett, vilken kan tas av vid behag.

Medföljer som ett roligt komplement till klänningen gör en glittrig håraccessoar föreställande en fågel med näbb och stor fjäder.

Övriga produkter ingår inte men finns att köpa separat.

Burleskdansös, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på burleskdansös, maskeradkläder

 Burleskdansös, maskeradkläder, 2 Burleskdansös, maskeradkläder, 3
Relaterat till Burleskdansös, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info