Cheerleader med pom poms, maskeradkläder

809 krle-53036
Cheerleader med pom poms, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande maskeradset som föreställer en cheerleader och ser ut att vara direkt tagen ur en Amerikansk high school-film. I detta set ingår en topp, en kjol och pom poms.

Toppen som detta fina set inkluderar är mycket kort och sydd i ett bekvämt och härligt material. Toppens axelband och alla kanter dekoreras av band i snygga färger vilket skapar en livfull kontrast. Framtill dekoreras den av ett snyggt tryck med bokstäverna ”C U F K” som skapar den rätta cheerleaderlooken.

Den kjol som medföljer är även den kort och sydd i ett härligt, luftigt material. Kjolen är fint plisserad och dekoreras upptill av en läcker kant som matchar toppen.

Slutligen ingår även pom poms som skapar den rätta känslan. Dessa pom poms är gula och blå, samt har de handtag som gör dem lätta att använda. Riktigt snyggt och lekfullt!

Cheerleader med pom poms, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Cheerleader med pom poms, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på cheerleader med pom poms, maskeradkläder

 Cheerleader med pom poms, maskeradkläder, 2
Relaterat till Cheerleader med pom poms, maskeradkläder: cheerleader, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info