Fånge, maskeraddräkt

1 319 krsh-7780
Fånge, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräck och utmanande kostym föreställande en fånge på rymmen, i ett set om fyra delar bestående av en klänning, hätta, halsband och bälte.

Klänningen är av utmanande modell med sina nedhasade ärmar och korta plisserade kjol. Materialet är spandex som smiter åt kring kroppen. Kanterna i plagget är randiga, upptill är de försedda med små och söta rosetter i sidorna samt nedtill, framtill, i toppen på plisseringarna. Mitt fram har fångdräkten ett stort mönster bestående av ett randigt, brustet hjärta med texten ”LAW” över och ”BREAKER” under. Reglerbara strumpeband är fästade under kjolen.

Hättan är randig med ett tvärgående band i avvikande färg, halsbandet är av en kedja och metall med hänglås och bältet består av ett handfängsel med hänglås. Tillsammans gör de förbrytarkostymen fulländad.

Stockings, skor och fingerlösa handskar ingår inte.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Fånge, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Fånge, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på fånge, maskeraddräkt

 Fånge, maskeraddräkt, 2 Fånge, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Fånge, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info