Freak Squad, kostym

879 krsh-7582
Freak Squad, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräckt kostymset om tre delar bestående av en topp och korta shorts ihopsydda till ett, och en slips och ett bälte.

Dräkten träs på kroppen, knäpps mitt fram och är försedd upptill men en spetsig krage. Under den är plagget stort hålmönstrat och avslöjande. Materialet är elastisk spandex som smiter åt kring kroppen på ett utmanande vis. Kanterna i öppningarna för armarna och de stora hålmönstren på sidorna har kantband i avvikande färg. Från midjan och ned är dräkten gjord med korta shorts i mörkare färg, i sidorna har de fickor både fram och bak. Stora hällor är fästade upptill.

Mitt fram på plagget finns texten ”Need a freak?” och upptill i sidan ett motiv av ett emblem med texten ”Freak Squad” inuti. På motsatt sida finns en ficka. Baktill finns samma motiv som på framsidan, i ett mycket större format och under det finns texten ”CALL 1-555-GO-FREAK”.

Slipsen är kort och fästs runt halsen. Bältet matchar kostymens nederdel och förs genom hällorna.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte, men stockings finns att köpa separat.

Freak Squad, kostym finns även i kategorierna:
Freak Squad, kostym Visa stor bild

Fler bilder på freak squad, kostym

 Freak Squad, kostym, 2 Freak Squad, kostym, 3
Relaterat till Freak Squad, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info