Glädjeflicka, kostym

2 859 krsh-7693
Glädjeflicka, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande och fräck estradkostym i ett set om fem delar bestående av en korsett, minikjol, halsband, liten hatt och trosor.

Kostymen är rikt mönstrad och smyckad på ett attraktivt vis. Korsetten är utan axelband, har en skarpt bågformad urringning samt en bred och dekorativ snörning framtill och en funktionell och snygg snörning bak. Runt om, upptill, har korsetten en fin spets- och volangkant i både kraftigt och skirt material.

Minikjolen har flera lager av skira volanger som står ut från kroppen. Trosorna är även de prydda med volanger. Halsbandet knäpps runt halsen och är av samma material som resten av estradkostymen. Hatten är rikligt prydd med fjädrar, rosetter och flor.

Tillsammans utgör de olika klädesplaggen en fullständig estradflicka, men plaggen kan även användas var och en för sig. Korsetten passar mycket bra till en längre kjol eller byxor till mer högtidliga eller festliga sammanhang.

Handskar och strumpbyxor ingår inte, men finns att köpa separat.

Glädjeflicka, kostym finns även i kategorierna:
Glädjeflicka, kostym Visa stor bild

Fler bilder på glädjeflicka, kostym

 Glädjeflicka, kostym, 2 Glädjeflicka, kostym, 3
Relaterat till Glädjeflicka, kostym: glädjeflicka, kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info