Lady Gaga, maskeraddräkt

1 049 krle-83828
Lady Gaga, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En originell maskeraddräkt som föreställer den uppmärksammade och inspirerande popprinsessan Lady Gaga. Den tredelade kostymen består av en klänningsliknande konstruktion av en body med tillhörande kjol, ett bälte samt en handske.

Själva bodyn är tillverkad i ett åtsmitande och enfärgat tyg som visar upp kroppen och dess konturer och är av axelbandslös modell med hjärtformad urringning. Den korta, tillhörande kjolen sitter bra i midjan och är snyggt asymmetriskt skuren nedtill. Kjolen är tillverkad i vacker blommönstrad spets, precis som bodyns asymmetriska halvlånga ärm, som gör att ena axeln och stora delar av ryggen förföriskt blottas.

Medföljer gör även en fingerlös handske som även den är gjord i det vackra blommönstrade spetstyget samt ett midjebälte som framtill pryds av en stor glittrande blixt.

Övriga produkter ingår inte.

Lady Gaga, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på lady gaga, maskeraddräkt

 Lady Gaga, maskeraddräkt, 2 Lady Gaga, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Lady Gaga, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info