Het snöleopard-kostym

2 029 krsh-7834
Het snöleopard-kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Uppseendeväckande maskeraddräkt föreställande en sensuell snöleopard som inkluderar topp, shorts, bälte, handskar, skoöverdrag, pannband med öron samt ett kraghalsband.

Detta fina maskeradset inkluderar en iögonfallande topp i en modell som påminner om en korsett. Denna topp är, liksom de flesta övriga delar i detta set, sydd av ett läckert snöleopardfärgat tyg. Korsetten dekoreras upptill av en härlig kant av ett fluffigt tyg och baktill av en läcker och praktisk snörning.

I setet ingår även ett par shorts i samma läckra leopardmönster. Shortsen är mycket korta och pryds nedtill även de av det snygga lurviga tyget. Baktill har shortsen en läcker, verklighetstrogen svans! Till shortsen hör ett mycket snyggt bälte med ett spänne i form av ett tassavtryck.

Ett par handskar utgör givetvis en del av denna fina dräkt. Handskarna är höga och når över armbågen, där de i övre kant pryds av en tjock bård av det lurviga tyget. Tillkommer gör även läckra skoöverdrag vilka även de utgörs av de två snygga materialen denna dräkt består av.

Till sist ingår ett diadem med snygga öron som liknar leopardens och ett litet fräckt halsband som sitter tätt inpå halsen med fina detaljer såsom små nitar. Snyggt!

Het snöleopard-kostym finns även i kategorierna:
Het snöleopard-kostym Visa stor bild

Fler bilder på het snöleopard-kostym

 Het snöleopard-kostym, 2 Het snöleopard-kostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info