Kaninkostym i satin

2 509 krsh-7818
Kaninkostym i satin är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En attraktiv och utmanande maskeradkostym föreställande en kanin. Setet innehåller hela sex delar; korsett, kjol, kaninöron, halsbandsliknande krage, manschetter samt kaninsvans.

Korsetten är tillverkad i glänsande satin och är i en smickrande modell som formar kroppen och ger den en vacker siluett. Baktill är den försedd med en klassisk korsettsnörning och i sidan är den utrustad med en praktisk knäppning.

Den matchande minikjolen är tillverkad i samma glansiga tyg som korsetten och är i en kort och tight modell. I sidan har kjolen en diskret dragkedja för enklast möjliga på- och avtagning.

För att komplettera dessa huvuddelar och göra maskeradkostymen så lik en charmig kanin som möjligt medföljer även ett diadem med stora uppstående kaninöron, en halsbandsliknande krage med en stor rosett fram, manschetter med knappar samt en fluffig liten kaninsvans.

Handskarna ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Kaninkostym i satin finns även i kategorierna:
Kaninkostym i satin Visa stor bild

Fler bilder på kaninkostym i satin

 Kaninkostym i satin, 2
Relaterat till Kaninkostym i satin: satin.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info