Katt, maskeraddräkt

1 429 krle-83821
Katt, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En sprudlande maskeradkostym föreställande en söt och charmig katt. Dräkten består av fem delar vilka är en klänning, halsband, öron, handskar samt en svans.

Klänningen är i en vacker och smickrande modell med åtsmitande överdel och vippig kjol med mycket volym. Framtill är klänningen smyckad med ett parti av glänsande paljetter vilket kantas av ett sött sidenband, och i såväl över- som underkant är klänningen kantad med fluffiga maraboufjädrar. Klänningen pryds även av söta rosetter och i bak är den dekorerad med flera lager lekfulla volanger. Smala genomskinliga axelband, vilka är avtagbara, löper över axlarna och i bak är klänningen utrustad med en diskret och praktisk dragkedja för enklast möjliga på- och avtagning.

Ett smalt halsband som sitter tight runt halsen och är prytt med en liten pingla medföljer också. Andra delar som ingår är ett diadem på vilket två fluffiga öron med rosa foder sitter, långa fingerlösa handskar med fjäderkant i toppen samt en smal fluffig svans att fästa i bak.

Strumpbyxorna och underkjolen ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Katt, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på katt, maskeraddräkt

 Katt, maskeraddräkt, 2 Katt, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Katt, maskeraddräkt: katt, maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info