Svart änkan, maskeradkläder med korsett

2 969 krsh-7692
Svart änkan, maskeradkläder med korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Attraktivt kostymset föreställande svarta änkan. Settet är om nio delar bestående av en korsett, g-stringtrosa, avtagbara strumpeband, kjol, underkjol, handskar, ansiktsmask, halsband och stockings.

Korsetten är gjord i elastisk, glänsande satin med kantband och längsgående band i läckert kontrasterande färg. Urringningen är bågformad och plagget är axelbandslöst. Mitt fram broderat med dekorativa, glänsande strasstenar föreställande en stor spindel. I sidorna har korsetten inlägg av spindelvävsmönstrat material, baktill en snörning och i ena sidan en hysk- och hakknäppning för bästa passform och komfort.

G-stringtrosan matchar spindelkostymen och har smala band över höfterna.

Kjolen är av ballongmodell och är gjord i spandex, överdragen med spets i spindelvävsmönster. Underkjolen kan skymtas som en liten spetskant och har en elastisk midja.

Handskarna är långa och gjorda i elastisk och glänsande satin.

Anisktmasken är gjord helt i tunn, spindelvävsmönstrad spets och knyts runt huvudet.

Halsbandet är gjord i små pärlor och har ett hänge av en stor spindel i röda, glittriga stenar.

Paret med stockings har en bred bård upptill med dekorativ spets och fästs med fördel i de avtagbara och reglerbara strumpebanden från korsetten.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Svart änkan, maskeradkläder med korsett finns även i kategorierna:
Svart änkan, maskeradkläder med korsett Visa stor bild

Fler bilder på svart änkan, maskeradkläder med korsett

 Svart änkan, maskeradkläder med korsett, 2 Svart änkan, maskeradkläder med korsett, 3 Svart änkan, maskeradkläder med korsett, 4 Svart änkan, maskeradkläder med korsett, 5 Svart änkan, maskeradkläder med korsett, 6
Relaterat till Svart änkan, maskeradkläder med korsett: korsett, maskeradkläder, svart.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn