Lejon, kostym

1 599 krsh-7614
Lejon, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En fin maskeradkostym, inspirerad av filmen “Trollkarlen från Oz”, i ett set om sex delar föreställande det (inte så fega) lejonet. Setet består av en klänning, halsband, öron, manschetter, stockings samt en medalj.

Klänningen är av kort modell, gjord i elastisk spandex som följer kroppen, och är utan axelband. Urringningen är något bågformad och kanten är dekorerad med mjuk och fluffig fuskpäls. Baktill har klänningen en påsydd svans med en luddig boll i slutet.

Halsbandet är gjort av mjuka maraboufjädrar, likaså är öronen som sitter på ett diadem och manschetterna runt handlederna. Stockingsen är tillverkade i följsam spandex och har även de en kant av fjädrar i toppen. Medaljen, som även medföljer som en kul detalj, är dekorerad med texten ”COURAGE” i mitten och kan hängas på klänningen.

Lejon, kostym Visa stor bild

Fler bilder på lejon, kostym

 Lejon, kostym, 2 Lejon, kostym, 3 Lejon, kostym, 4
Relaterat till Lejon, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info