Lejonkostym med pälsdetaljer

1 379 krle-83200
Lejonkostym med pälsdetaljer är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En otroligt söt maskeraddräkt föreställande ett charmigt lejon. Kostymen är i fyra delar och innehåller en klänning med svans, ärmar, benvärmare samt öron.

Den fina maskeradklänningen har smala axelband och är i en smickrande modell som smiter åt vid livet men får från höfterna, där den lätt rynkade kjoldelen tar vid, härlig vidd och volym. Klänningen är tillverkad i ett mjukt tyg i lejonets färg och dess hjärtformade urringning kantas med päls. Framtill är klänningen prydd med en smickrande snörning och i bak fäster en lejonsvans.

För att komplettera kostymens huvuddel medföljer även ett diadem med pälskantade öron, pälskantade ärmar samt korta benvärmare som även dem dekoreras rikligt med fluffig päls nedtill.

Material: 100% polyester
Lejonkostym med pälsdetaljer Visa stor bild

Fler bilder på lejonkostym med pälsdetaljer

 Lejonkostym med pälsdetaljer, 2

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info