Lockande katt, maskeradkläder med korsett

2 969 krsh-7685
Lockande katt, maskeradkläder med korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Förförande kissekattkostym i ett detaljrikt set i många delar som består av en korsett, kjol, underkjol, g-stringtrosa, avtagbara strumpebandshållare, handskar, armband, stockings, kattöron på diadem, halsband samt svans.

Korsetten är av kort och utmanande modell med en bågformad skärning upptill. Mitt fram är den prydd med en stor och dekorativ rosett och över bysten är korsetten försedd med utstående spets. Baktill har korsetten en snörning för bästa passform och komfort. Korsetten är axelbandslös och är dessutom utrustad med avtagbara strumpebandshållare.

Minikjolen är gjord i satin och flera lager med spetsvolanger i vackert rynkat motiv. Under den kan underkjolen skymtas, vilken har en elastisk midja för bästa passform.

Den medföljande G-stringtrosan matchar kostymen och har smala band över höfterna.

Fingerlösa handskar i spets med en bred volang i toppen, svans att fästa i bak, armband i elastisk spets att ha på överarmen, kattöron på ett diadem dekorerade med spets och rosetter med långa band samt ett halsband med juveldekor, gör kostymen komplett.

Tunna stockings medföljer också, och fästs med fördel i de reglerbara och avtagbara strumpebandshållarna från korsetten.

Lockande katt, maskeradkläder med korsett finns även i kategorierna:
Lockande katt, maskeradkläder med korsett Visa stor bild

Fler bilder på lockande katt, maskeradkläder med korsett

 Lockande katt, maskeradkläder med korsett, 2 Lockande katt, maskeradkläder med korsett, 3 Lockande katt, maskeradkläder med korsett, 4 Lockande katt, maskeradkläder med korsett, 5 Lockande katt, maskeradkläder med korsett, 6
Relaterat till Lockande katt, maskeradkläder med korsett: katt, korsett, lockande, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info