Nyckelpiga, maskeraddräkt

759 krle-83787
Nyckelpiga, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En charmerande maskeradklädnad i fyra delar som föreställer en flickig och flirtig nyckelpiga. Delar som ingår är en klänning, puffärmar, diadem och vingar.

Klänningen är i en fantastisk modell med åtsmitande överdel men desto fluffigare kjol som står ut och svänger med i kroppens rörelser. Klänningslivet är tillverkat i ett tyg med mönster föreställande nyckelpigans karakteristiska prickar och pryds upptill av en svart kant samt en liten blomma. Den vida kjolen är istället helsvart, glänsande och lätt veckad. Nedtill dekoreras kjoldelen av ett smalt rött band samt söta blommor utsatta med jämna mellanrum.

I denna maskeradklädnad ingår också små skira puffärmar med sidenband i kanterna, ett diadem med små uppstickande antenner samt tunna vingar med glitter och prickar vilkas fäste har formen av en nyckelpiga.

Underkjol och strumpbyxor ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Nyckelpiga, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på nyckelpiga, maskeraddräkt

 Nyckelpiga, maskeraddräkt, 2 Nyckelpiga, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Nyckelpiga, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info