Nyckelpiga, maskeradkläder

1 429 krsh-7674
Nyckelpiga, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Charmerande och söt nyckelpigekostym i ett set om fyra delar bestående av en klänning, känselspröt, vingar och halsband.

Klänningen är gjord i ett elastiskt material som följer kroppen på ett utmanande vis. Upptill är kostymen sydd för att lika en korsett med ett avsmalnande parti i prickigt tyg med tvärgående band i kryssmönster. Urringningen är bågformad och kuporna har mönster av stora hjärtan samt är försedda upptill med en diskret spetskant.

Kostymen har även reglerbara axelband och blixtlås baktill för bästa komfort och passform. Kjolen är av tyll i flera lager som står ut från midjan och över dem ett kraftigare, glansigt tyg med mönster av stora hjärtan som fulländar utseendet av nyckelpigekostymen.

Känselspröten är fästade på diadem och har glittriga hjärtan i toppen. Vingarna är även de mönstrade med glittriga hjärtan och halsbandet har dekor av en stor blomma.

Strumpbyxor ingår inte.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Nyckelpiga, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på nyckelpiga, maskeradkläder

 Nyckelpiga, maskeradkläder, 2 Nyckelpiga, maskeradkläder, 3
Relaterat till Nyckelpiga, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info