Nyckelpiga med söta blomdetaljer, maskeradkläder

649 krle-83219
Nyckelpiga med söta blomdetaljer, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En söt och charmig maskeraddräkt som föreställer en nyckelpiga. Kostymen är i fyra delar och består av en klänning med underkjol, vingar, huvudbonad samt knästrumpor.

Den fina klänningen är i en kort och tight modell som smiter åt och visar kroppens konturer. Klänningen är tillverkad i ett tyg med ett prickigt mönster som liknar en nyckelpiga, men är upptill helt svart och dekorerad med en blomsterapplikation. En söt och fluffig underkjol med härlig volym sticker ut nedtill och utgör klänningens kjoldel.

Ingår gör även ett diadem med små antenner att fästa i håret, skira vingar med stora prickar samt höga strumpor som går en bit över knät och har ett sött prickigt mönster samt stora blomapplikationer upptill.

Nyckelpiga med söta blomdetaljer, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på nyckelpiga med söta blomdetaljer, maskeradkläder

 Nyckelpiga med söta blomdetaljer, maskeradkläder, 2
Relaterat till Nyckelpiga med söta blomdetaljer, maskeradkläder: maskeradkläder, söta.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info