Söt kaninkostym med krås, maskeradkläder

1 599 krle-83695
Söt kaninkostym med krås, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En söt och romantisk maskeradkostym i fem delar. Dräkten föreställer en flirtig kanin och består av en teddy, manschetter, öron, kråskrage samt en svans.

Teddyn är i en tight och åtsmitande modell med smala axelband och kanter dekorerade med volang. I sidan samt baktill är teddyn röd, men framtill är den försedd med ett vitt parti vilket dekoreras av tre stora glittrande hjärtan. Baktill fortsätter teddyn i ett halvlångt släp med en läcker slits.

Baktill är teddyn även dekorerad med en fluffig svans, och andra roliga detaljer som ingår i denna flirtiga maskeradkostym är volangkantade manschetter som även de pryds med glittrande hjärtan och glimmande guldband, uppstående öron på ett diadem samt en kråskrage med guldkant att bära runt halsen.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Söt kaninkostym med krås, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på söt kaninkostym med krås, maskeradkläder

 Söt kaninkostym med krås, maskeradkläder, 2 Söt kaninkostym med krås, maskeradkläder, 3
Relaterat till Söt kaninkostym med krås, maskeradkläder: krås, maskeradkläder, söt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info