Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett

2 419 krsh-7788
Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lockande kostymset föreställande en vildkatt i så mycket som tio delar vilket består av en korsett, kjol, avtagbara strumpebandshållare, g-stringtrosa, leopardsvans, ansiktsmask, manschetter, halsband, handskar samt ett par stockings.

Korsetten är gjord i glänsande satin med inlägg av leopardmönstrad spandex i kanterna och längs med korsetten. Urringningen är något V-formad och relativt djup, och plagget har breda band som fästs runt nacken. Korsetten har en lätt V-formad skärning nedtill, blixtlås i sidan och snörning baktill för bästa passform och komfort. Dessutom är denna läckra korsett försedd med avtagbara strumpebandshållare.

Kjolen matchar korsetten utmärkt då även den är tillverkad i elastisk satin som följer kroppen på ett attraktivt vis. I kjolen fästs den utstående, leopardmönstrade svansen vilken längst ut i toppen har en liten bolldekor.

G-stringtrosan matchar vildkattkostymen och har smala band över höfterna. I och med den lilla modellen på trosan passar den utmärkt att bära under den tighta kjolen.

Ansiktsmasken är även den leopardmönstrad och försedd med flätade kantband i guldfärg. Upptill är masken smyckad med en juveldekor och i sidorna dekorerad med söta rosetter.

Medföljer gör dessutom manschetter och ett halsband vilka också är leopardmönstrade, kantade med flätade kantband och försedda med en juveldekor mitt fram. Även långa handskar som är gjord i följsam spandex och ett par stockings gjorda i finmaskigt nät ingår. Stockingsen fästs med fördel i de avtagbara och reglerbara strumpeband som följer med korsetten.

Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett finns även i kategorierna:
Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett Visa stor bild

Fler bilder på stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett

 Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett, 2 Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett, 3 Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett, 4 Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett, 5 Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett, 6
Relaterat till Stygg vildkatt, maskeraddräkt med korsett: korsett, maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info