Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size

3 299 krsh-x7692
Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Attraktivt kostymset föreställande svarta änkan. Settet är om nio delar bestående av en korsett, g-stringtrosa, avtagbara strumpeband, kjol, underkjol, handskar, ansiktsmask, halsband och stockings.

Korsetten är gjord i elastisk, glänsande satin med kantband och längsgående band i läckert kontrasterande färg. Urringningen är bågformad och plagget är axelbandslöst. Mitt fram broderat med dekorativa, glänsande strasstenar föreställande en stor spindel. I sidorna har korsetten inlägg av spindelvävsmönstrat material, baktill en snörning och i ena sidan en hysk- och hakknäppning för bästa passform och komfort.

G-stringtrosan matchar spindelkostymen och har smala band över höfterna.

Kjolen är av ballongmodell och är gjord i spandex, överdragen med spets i spindelvävsmönster. Underkjolen kan skymtas som en liten spetskant och har en elastisk midja.

Handskarna är långa och gjorda i elastisk och glänsande satin.

Ansiktsmasken är gjord helt i tunn, spindelvävsmönstrad spets och knyts runt huvudet.

Halsbandet är gjord i små pärlor och har ett hänge av en stor spindel i röda, glittriga stenar.

Paret med stockings har en bred bård upptill med dekorativ spets och fästs med fördel i de avtagbara och reglerbara strumpebanden från korsetten.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size finns även i kategorierna:
Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size Visa stor bild

Fler bilder på svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size

 Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size, 2 Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size, 3 Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size, 4 Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size, 5 Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size, 6
Relaterat till Svart änkan, korsett, maskeradkläder i plus size: korsett, maskeradkläder, svart.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info