Alice i Underlandet, maskeraddräkt

1 099 krsh-7622
Alice i Underlandet, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sött och utmanande kostymset i tre delar bestående av en klänning, hårband och ett par stockings, föreställande Alice i underlandet.

Klänningen är gjord i ett elastisk spandexmaterial som följer kroppen på ett attraktivt vis fram till midjan då kjolen är av något utstående modell och mitt fram dekorerad med ett litet förkläde. Urringningen är bred, djup och något bågformad, och pryds dessutom av en spetsig krage med en rosett i mitten. Klänningen har söta puffärmar med kantband i avvikande färg och den är avskuren i midjan med ett brett band i kontrasterande färg som baktill knyts till en rosett.

Hårbandet knyts till en rosett vilket passar fint ihop med den övriga Alicekostymen och de medföljande stockingsen i vit färg med stora rosetter framtill fulländar dräkten.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte, men handskar och underkjol finns att köpa separat.

Alice i Underlandet, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Alice i Underlandet, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på alice i underlandet, maskeraddräkt

 Alice i Underlandet, maskeraddräkt, 2 Alice i Underlandet, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Alice i Underlandet, maskeraddräkt: alice, Alice i Underlandet, maskeraddräkt, underlandet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info