Arabisk prinsessa, maskeradkläder

749 krle-83857
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 32 kr/mån med Klarna. Mer info »
749 kr

En tredelad maskeradkostym i en livfull turkos färg som föreställer en vacker arabisk prinsessa. Delar som ingår är en topp, ett par byxor samt ett hårband.

Den vackra toppen är i en kort modell som visar en bit av magen och har bred urringning med rynkad kant som lämnar axlarna bara. Vid bysten är toppen tillverkad i ett opakt tyg, men över midjan och magen är den lätt transparent. Under bysten är toppen dekorerad med ett band av dinglande paljetter och bysten pryds även av en gnistrande diamant.

Matchar toppen utmärkt gör byxorna i haremsmodell med inbyggd trosa som också ingår i kostymen. Byxorna är upptill försedda med ett guldband samt små glittrande paljetter och har resår nedtill vid byxslutet.

Medföljer gör även en kompletterande huvudbonad i form av ett band som både kan användas som hår- och pannband. Bandet är tillverkat i samma ljuva färg som resten av dräkten och pryds framtill av vacker diamant, likt den fram på toppen.

Arabisk prinsessa, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Arabisk prinsessa, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på arabisk prinsessa, maskeradkläder

 Arabisk prinsessa, maskeradkläder, 2
Relaterat till Arabisk prinsessa, maskeradkläder: maskeradkläder, prinsessa.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info