Bat Girl-kostym

2 749 krsh-7799
Bat Girl-kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En snygg och attraktiv maskeradkostym i hela sex delar föreställande en förförisk och stilfull Bat Girl. Ingående delar är en vinylkorsett, minikjol, halsbandsliknande krage, manschetter, öron samt en mask som täcker halva ansiktet.

Den axelbandslösa korsetten är tillverkad i ett glänsande vinyltyg och har med sina slimmande sömmar en smickrande effekt som ger kroppen en fin siluett. Baktill är korsetten försedd med en läcker snörning och vid de rundade kuporna går korsetten även upp som i små spetsar.

Den fluffiga och charmiga minikjolen är i en utstående modell med härlig volym och utgörs av flera lager rynkad spets.

Med dessa två huvuddelar kommer även ett diadem med spetsiga öron, en krage i spets med orangea detaljer samt manschetter med samma orangea detalj och tre spetsar vardera. En till viss del genomskinlig mask med små dekorativa stenar i linje med ögon och näsa som täcker halva ansiktet ingår dessutom och fulländar kostymen.

Handskar och stockings ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Bat Girl-kostym Visa stor bild

Fler bilder på bat girl-kostym

 Bat Girl-kostym, 2 Bat Girl-kostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info