Kvinnlig Robin Hood, maskeradkläder

969 krle-83774
Kvinnlig Robin Hood, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En snygg och charmig maskeraddräkt föreställande en kvinnlig variant av Robin Hood. Den tredelade dräkten innehåller en klänning, en hatt samt en liten penningpung.

Maskeraddräkten utgörs främst av en klänning som i grund och botten är vit med rynk i urringningen och spetskant nedtill. Över den vita klänningen fäster en jackliknande väst i mossgrön sammet med guldbrodyrer samt smickrande snörning framtill. Nedtill och i ärmsluten är västen dessutom snyggt slitsad samt nitprydd.

Kompletterar den fina klänningen gör en liten fjäderprydd hatt i sann Robin Hood-anda som även den är tillverkad i grön sammet med guldbrodyr. Medföljer gör även en liten penningpung i läderimitation som är dekorerad med ett dollartecken i guld samt försedd med ett praktiskt band att hänga över axeln.

Underkjol medföljer inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Kvinnlig Robin Hood, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Kvinnlig Robin Hood, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på kvinnlig robin hood, maskeradkläder

 Kvinnlig Robin Hood, maskeradkläder, 2 Kvinnlig Robin Hood, maskeradkläder, 3
Relaterat till Kvinnlig Robin Hood, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info