Plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar

829 krce-m6175
Plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Charmigt maskeradset som föreställer plåtmannen från Alice i Underlandet. Setet består av en klänning, en hatt, benvärmare och en väska.

Klänningen utgörs av ett följsamt, metalliskt färgat tyg och är försedd med korta, unika ärmar, en charmig krage med en rosett och med en lång dragkedja framtill. På bröstet smyckas klänningen av ett stort nyckelhål och på sidorna har den fina applikationer som skapar en snygg form.

Den medföljande hatten är formad som en strut och pryds av ett litet handtag. Både hatten och benvärmarna är sydda i samma metalliska tyg som klänningen. Benvärmarna är långa och följsamma och dekoreras av överdrag vid knäna.

Slutligen levereras även en väska till detta set. Väskan är formad till ett hjärta i en livfull färg och har tunna axelband i form av eleganta kedjor.

Plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar Visa stor bild

Fler bilder på plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar

 Plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar, 2 Plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar, 3 Plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar, 4
Relaterat till Plåtmannen, maskeraddräkt i fyra delar: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info