Rödluvan, maskeraddräkt, plus size

1 099 krle-x83931
Rödluvan, maskeraddräkt, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Charmigt maskeradset som föreställer rödluvan och består av klänning och luva. Strumpor, underkjol och skor ingår ej, men finns att köpa separat.

Klänningen är sydd i en härlig modell med många detaljer i spännande färgkombinationer. Klänningen har en unik, rak urringning med en charmig kant och fina puffärmar som framhäver axlarna och pryds av ett lekfullt rutmönster och av små rosetter. Framtill dekoreras klänningen av en läcker snörning med en rosett och matchande band. Nederdelen på denna klänning utgörs av en voluminös och livfull kjol som pryds av ett dekorativt, rutat band.

Till klänningen medföljer en härlig luva i en lång modell som fortsätter ner över ryggen. Luvan är försedd med söta öron i fuskpäls och med en charmig rosett.

Rödluvan, maskeraddräkt, plus size finns även i kategorierna:
Rödluvan, maskeraddräkt, plus size Visa stor bild

Fler bilder på rödluvan, maskeraddräkt, plus size

 Rödluvan, maskeraddräkt, plus size, 2 Rödluvan, maskeraddräkt, plus size, 3
Relaterat till Rödluvan, maskeraddräkt, plus size: maskeraddräkt, rödluvan.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info