Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz

769 krce-m6173
Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En förtjusande maskeradkostym som föreställer den charmiga Dorothy från klassikern Trollkarlen från Oz. Setet är tredelat och består av en klänning, en hårrosett samt en handväska.

Den söta klänningen har korta ärmar och en överdel i skir, blommönstrad spets. Klänningens underdel är tillverkad i ett rutigt tyg och nedtill kantas den av spets. Upptill finns en rundad krage och framtill pryds klänningen även av två stora knappar.

Medföljer gör också en stor rosett att bära i håret samt en handväska i form av hunden Toto med ett glittrande halsband.

Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz finns även i kategorierna:
Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz Visa stor bild

Fler bilder på tredelat maskeraddräkt, dorothy från trollkarlen från oz

 Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz, 2 Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz, 3 Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz, 4 Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz, 5
Relaterat till Tredelat maskeraddräkt, Dorothy från Trollkarlen från Oz: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info