Militärklänning med stjärna, maskeradkläder

769 krle-83696
Militärklänning med stjärna, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En snygg och uppseendeväckande maskeradkostym i fyra delar med militärisk inspiration. Delar som ingår i setet är en klänning, en bolero med slips, ett bälte samt en hatt.

Klänningen är av ärmlös modell med ett åtsmitande liv och en vippig, plisserad kjoldel. Ett emblem finns vid bröstet och klänningen har en hjärtformad urringning med rött kantband som framhäver bysten på ett smakfullt vis. En dragkedja finns framtill och en stor stjärna pryder klänningen i sidan.

Till klänningen bärs en kortärmad minibolero som täcker axlarna. Röda kantband matchar klänningen utmärkt, och boleron är även dekorerad med en liten stjärnprydd krage med slips.

Medföljer gör också ett snyggt bälte att fästa i hällor på höften samt en liten hatt med ett rött band som går utmärkt ihop med kostymens övriga delar.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Militärklänning med stjärna, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Militärklänning med stjärna, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på militärklänning med stjärna, maskeradkläder

 Militärklänning med stjärna, maskeradkläder, 2
Relaterat till Militärklänning med stjärna, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info