Militant förförerska, maskeraddräkt

1 379 krsh-7822
Militant förförerska, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En maskeraddräkt i hela sju delar som föreställer en militant förförerska. Delar som ingår i setet är en topp, minikjol, minislips, armskena, manschetter, hatt samt ett ridspö.

Toppen är av linneliknande modell och är översållad med detaljer. Ett glansigt parti med knappar finns i fram och två små fickor pryder toppen i brösthöjd. En liten medalj sitter nedtill och fram finns även strumpeband. Baktill är toppen också försedd med en läcker snörning och glänsande silverband kantar den dessutom. Kjolen är av tight och kort modell som visar upp kroppen och dess konturer. Ett silverband finns nedtill, precis som hos toppen.

Medföljer som roliga komplement till dräkten gör en liten slips med stjärnprydd krage, en armskena med en stjärna, manschetter med silverband, en hatt – även den med en stjärna – samt ett ridspö.

Handskar och stay-ups ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Militant förförerska, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Militant förförerska, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på militant förförerska, maskeraddräkt

 Militant förförerska, maskeraddräkt, 2 Militant förförerska, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Militant förförerska, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info