Sjökapten, maskeradkläder

1 099 krle-83763
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 46 kr/mån med Klarna. Mer info »
1 099 kr

Otroligt fint maskeradset föreställande en kvinnlig och sensuell sjökapten. I detta set ingår en klänning och en kort kappa.

Klänningen utgörs av ett livfullt färgat tyg som är sytt i en läcker modell med en rak urringning och en söt plisserad kjol. Klänningen dekoreras av fina guldfärgade knappar som är noggrant utplacerade på dess framsida. Även klänningens små fickor framtill och den nedre kanten dekoreras av den fantastiska guldiga färgen vilket skapar en exklusiv look.

I setet ingår även en liten, söt jacka i en kontrastfärg till klänningen men vars detaljer är i samma fina guldiga färg. Jackan är bröstkort, har korta ärmar och knäpps framtill i en liten kedja vid halsen. Den pryds på ärmarna av vackra ränder samt ett vackert färgat parti tyg med fransar och guldknappar. Vid halsen dekoreras kappan av stora stjärnor vilket skapar en verklighetstrogen och mycket uppseendeväckande look.

Övriga produkter ingår inte i detta maskeradset.

Sjökapten, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Sjökapten, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på sjökapten, maskeradkläder

 Sjökapten, maskeradkläder, 2 Sjökapten, maskeradkläder, 3
Relaterat till Sjökapten, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info