Sjömanskostym, maskeradkläder

1 099 krle-83764
Sjömanskostym, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En klassisk och elegant sjömanskostym i utmanande stil. Den tredelade maskeraddräkten består av en teddy, en bolerokappa samt ett bälte.

Teddyn är av slimmad modell som smickrar kroppen och visar upp dess konturer. Dekorativa guldknappar i dubbla rader pryder teddyn framtill och små guldkantade fickor finns även vid höfterna. Smala band löper över axlarna och baktill är teddyn utrustad med en praktisk dragkedja.

Den boleroliknande kappan har korta ärmar, en liten uppstående krage och baktill en lång slitsad svans. Axlarna är försedda med guldepåletter med fransar i äkta sjömansanda och guldränder pryder även ärmsluten. Framtill hålls kappan dessutom samman med hjälp av en dekorativ guldkedja som förstärker den lyxiga sjömanskänslan.

Medföljer som en snygg detalj gör även ett brett bälte i guld att bära i midjan. Framtill är bältet dekorerat med ett vackert ankare.

Övriga produkter ingår inte.

Sjömanskostym, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Sjömanskostym, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på sjömanskostym, maskeradkläder

 Sjömanskostym, maskeradkläder, 2 Sjömanskostym, maskeradkläder, 3
Relaterat till Sjömanskostym, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info