Tuff general, maskeraddräkt i fem delar

549 krce-m6128
Tuff general, maskeraddräkt i fem delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset som föreställer en fräck general. Maskeradsetet består av en skjorta, shorts, huvudbonad, bälte och strumpbyxor.

Skjortan är sydd av ett mjukt, enfärgat tyg och har långa ärmar och en iögonfallande urringning. Denna skjorta är försedd med många fina detaljer såsom en krage, militäremblem, knappar och små fickor.

De korta shortsen matchar snyggt till skjortan och utgörs av samma härliga material. Till dessa shorts bärs ett stilrent skärp med ett snyggt spänne och ett par strumpbyxor. Strumpbyxorna är i stormaskigt nät vilket skapar en sensuell känsla.

Pricken över i:et på detta maskeradset utgör den snygga militärkepsen. Kepsen är tillverkad i en klassisk modell och utrustad med en fin skärm och ett dekorativt band.

Tuff general, maskeraddräkt i fem delar finns även i kategorierna:
Tuff general, maskeraddräkt i fem delar Visa stor bild

Fler bilder på tuff general, maskeraddräkt i fem delar

 Tuff general, maskeraddräkt i fem delar, 2
Relaterat till Tuff general, maskeraddräkt i fem delar: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info