Cirkusdirektör, maskeraddräkt

2 049 krle-83658
Cirkusdirektör, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande cirkusdirektör

Den här dräkten består av kappa, skjorta med kombinerad väst, fluga, byxor och gördel. Den röda kappan är av frackmodell och har en klassisk krage med stora manschetter. Kragen är kantad med guldfärgat band och är svart runt nacken. Manschetterna är svarta i rejäl vidd med guldfärgat band och präglad guldfärgad metallknapp. Kappan har dessutom snygga axelklaffar i svart, också de dekorerade med guldfärgat band och gyllene knapp. Skjortan är vit med en fastsydd, ljusblå satinväst med den rätta sidenkänslan. I halsen sitter en röd fluga i högblank satin. Byxan är av ridbyxmodell och ger pondus åt direktören. De har rejäl vidd vid låren och smalnar av nertill där de slutar strax under knäet. I midjan sitter en gördel i svart satin.

Kappa, skjorta med kombinerad väst, fluga, byxor och gördel ingår.

Snyggt till dräkten är även cylinderhatten med rött band, och de elastiska handskarna som finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Cirkusdirektör, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Cirkusdirektör, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på cirkusdirektör, maskeraddräkt

 Cirkusdirektör, maskeraddräkt, 2
Relaterat till Cirkusdirektör, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info