Kungakostym med pälskrage, maskeraddräkt

1 839 krle-83581
Kungakostym med pälskrage, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande konung

Den här dräkten består av majestätisk jacka med skjorta och konungakrona. Både skjortan och jackan är tillverkad av mjukaste sammetsplysch i svart. Jackan har generös vidd av slängkappemodell. Ärmarna har puffärm i rött sammetsplysch med guldkantade, svarta flikar över och ett guldfärgat, geometriskt mönstrat satinband som avslutning. Kragen är av pälsimitation föreställande den klassiska hermelinpälsen, typisk för den kungliga dräkten. I den bekvämt och löst sittande skjortan återkommer det guldfärgade satinbandet i den rundade halsringningen. Kronan är av röd plysch med guldfärgade stadiga band som ramar in. Den är kantad med samma päls som på jackan och är dekorerad mitt fram med en gnistrande, blå sten föreställande en stor, oval safir, som är infattad i guldfärgad metall. Hela dräkten andas lyx och rikedom.

Jacka, skjorta och krona ingår.

Kungakostym med pälskrage, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Kungakostym med pälskrage, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på kungakostym med pälskrage, maskeraddräkt

 Kungakostym med pälskrage, maskeraddräkt, 2
Relaterat till Kungakostym med pälskrage, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info