Maskeradkostym med hög hatt, maskeraddräkt

2 049 krle-83590
Maskeradkostym med hög hatt, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande Hattmakaren

Den här dräkten består av en lång kavaj, väst, fluga och rolig hatt. Den långa kavajen är av turkos satin med dekorativt, syrenlila satinband runt krage och ärmslut. Den knäpps med präglade gyllene metallknappar som även återkommer på västen, som också den är syrenlila och har en diskret krage. I kontrast till dessa färger, och som ett friskt grepp, är den orange flugan med gula prickar. Den fästes på den lösa skjortkragen i vitt som är dekorerad med lyxiga pärlknappar. Den glada cylinderhatten fullbordar förstås Hattmakarens dräkt och är tillverkad i turkost glansigt material med ett rosalila satinband runt brättet. En lapp med datum sitter fästad framtill precis som i sagan om Alice i underlandet.

Lång kavaj, väst, hatt och lös skjortkrage med fluga ingår.

Material: 100% polyamid
Maskeradkostym med hög hatt, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Maskeradkostym med hög hatt, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på maskeradkostym med hög hatt, maskeraddräkt

 Maskeradkostym med hög hatt, maskeraddräkt, 2
Relaterat till Maskeradkostym med hög hatt, maskeraddräkt: hatt, maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info