Militärkostym, maskeraddräkt

1 159 krle-83697
Militärkostym, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeradkostym föreställande specialistofficer. Setet består av fyra delar vilka är en väst, ett par byxor, en baskermössa samt en id-bricka.

Västen och byxorna är båda tillverkade av ett klassiskt kamouflagemönstrat material. Västen knäpps med ett mässingsfärgat blixtlås och dekoreras med ett emblem, US, över höger bröst. Två rymliga fickor med lock är påsydda på högra sidan och på vänster sida finns två rader patronhållare under en fickdekoration med tryckknappar i svart.

De hellånga byxorna har insydda fickor i sidorna av klassiskt snitt samt en stor påsydd ficka med lock på varje ben. Hällor för bälte finns dessutom i midjan.

Medföljer gör även roliga attribut som fullbordar denna officerskostym. Baskermössan är svart och kantas med läderimitation, och har även ett påsytt brodyrmärke med stjärnor. En id-bricka är ett måste för varje officer och den här är gjord i silverfärgad metall och hänger i en klassisk kulkedja.

Militärkostym, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Militärkostym, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på militärkostym, maskeraddräkt

 Militärkostym, maskeraddräkt, 2
Relaterat till Militärkostym, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info