Onde Hattmakaren, maskeraddräkt

1 459 krle-83681
Onde Hattmakaren, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande den onde hattmakaren

Den här dräkten består av kappa, väst, fluga, käpp, hatt och handskar. Kappan är svart av frackmodell och har två vingliknande axelklaffar som ger en magisk karaktär åt dräkten. Kappan knäpps med en knapp fram och har två, rejäla, påsydda fickor med lock framtill. Baksidan är, som en frack ska vara, delad i två långa flikar som når en bit nedanför knävecket. För att ge ett erfaret och slitet intryck dekoreras ärmarna med röda lappstygn runtom på två ställen. Västen är av rött tyg med mockakänsla och har skjortkrage och klädda knappar, och den står sig snyggt och effektfullt mot kappan. Flugan har generöst med tyg och är i blåaste himmelsblå satin. Den höga hatten är svart med ett brett, rött satinband. Handskarna i rött och svart är av samma tyg som kappan och västen, och lämnar fingrarna öppna för alla fingerfärdiga tricks som den onde hattmakaren kan tänkas utföra. Käppen är av vitmålat trä med ett svarvat kaninhuvud med guldkrage som handtag. Färgkombinationen i den här dräkten för tankarna till sagans värld.

Kappa, väst, fluga, käpp, hatt och handskar ingår.

Onde Hattmakaren, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Onde Hattmakaren, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på onde hattmakaren, maskeraddräkt

 Onde Hattmakaren, maskeraddräkt, 2 Onde Hattmakaren, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Onde Hattmakaren, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info