Poliskostym, maskeradkläder

1 029 krle-83456
Poliskostym, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snyggt och verklighetstroget maskeradset föreställande en polis, som inkluderar skjorta, slips och glasögon. Mössan på bilden ingår ej men finns att köpa separat.

Skjortan som utgör huvuddelen av detta set är sydd i en enkel och bekväm modell. Det är i grund och botten en klassisk, kortärmad skjorta men med fina detaljer såsom att halva fickan är sydd i en kontrastfärg till den resterande skjortan och ett mycket läcker applikation med en text som skapar den perfekta poliskänslan. Annars pryds skjortan av guldiga knappar på de traditionella ställena vilka skapar en exklusiv look.

I setet ingår även en läcker slips i en enkel modell vars fina färg matchar skjortan på ett utmärkt sätt. Slutligen ingår även ett par mycket läckra och klassiska pilotglasögon, som bildar pricken över i:et på denna snygga kostym.

Poliskostym, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Poliskostym, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på poliskostym, maskeradkläder

 Poliskostym, maskeradkläder, 2
Relaterat till Poliskostym, maskeradkläder: maskeradkläder, poliskostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info