Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size

3 849 krsh-x7681
Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Tufft kostymset föreställande en härskarinna i ett set om åtta delar bestående av en korsett, G-stringtrosa, lång pennkjol, stockings, handskar, ögonmask, handfängsel och ett litet ”slagträ”.

Korsetten är gjord i fuskläder med ett läckert mönster mitt fram. Urringningen är svagt V-formad och djup och har reglerbara axelband. Baktill har korsetten en dekorativ och funktionell snörning för bästa komfort och passform, och den har även avtagbara och reglerbara strumpeband.

G-stringtrosan matchar den övriga kostymen väl och har smala band över höfterna.

Den långa pennkjolen sträcker sig ned till vaderna och är gjord med ett inlägg i till spets baktill, nedtill, och har en bred och dekorativ snörning hela vägen upp.

Paret med stockings är gjorda i grovmaskigt nät och fästs med fördel i korsettens strumpeband om man avstår från pennkjolen.

De långa handskarna är gjorda i elastisk satin och tillsammans med handfängslen med spännen, det mjuka slagträet med hjärtan och ögonmasken med reglerbara öppningar för ögonen, utgör de ett perfekt tillskott till härskarinnekostymen.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size finns även i kategorierna:
Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size Visa stor bild

Fler bilder på förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size

 Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size, 2 Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size, 3 Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size, 4 Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size, 5 Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size, 6
Relaterat till Förförerska, korsett, maskeradkläder i plus size: korsett, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info