Förförerska, maskeraddräkt med korsett

2 999 krsh-7683
Förförerska, maskeraddräkt med korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lockande bondagekostym i ett set om nio delar bestående av en korsett, avtagbara strumpeband, g-stringtrosa, kjol, stockings, handskar, ansiktsmask, ”slagträ” och halsband.

Korsetten är gjord i en uttalat lockande stil i fuskläder, kantad med en söt rynkad kant upptill i oskuldsfullt rosa färg. Längs med plaggets framstycke har det flera längsgående ränder i samma färg. Urringningen är skarpt bågformad vilket exponerar en attraktiv byst. Baktill försedd med snörning baktill för bästa passform och komfort.

G-stringtrosan matchar kostymen och har smala band över höfterna.

Minikjolen är gjord i fuskläder med dekorativa sömmar och reglerbara strumpeband både fram och bak, varav de framtill är prydda med söta rosetter i toppen.

Paret med stockings är gjorda i finmaskigt nät och fästs med fördel i strumpebanden från kjolen eller i de avtagbara och reglerbara strumpebanden från korsetten när kjolen inte används. .

Handskarna är långa i elastisk satin, ansiktsmasken har en vingliknande form och täcker ögonen, kantad med rynkad kant i rosa färg. Det mjuka ”slagträt” är också kantad med en rynkad kant, halsbandet likaså. Halsbandet har även dekorativa band och ett koppel fästat.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Förförerska, maskeraddräkt med korsett finns även i kategorierna:
Förförerska, maskeraddräkt med korsett Visa stor bild

Fler bilder på förförerska, maskeraddräkt med korsett

 Förförerska, maskeraddräkt med korsett, 2 Förförerska, maskeraddräkt med korsett, 3 Förförerska, maskeraddräkt med korsett, 4 Förförerska, maskeraddräkt med korsett, 5 Förförerska, maskeraddräkt med korsett, 6

Fler förförerskor

    Relaterat till Förförerska, maskeraddräkt med korsett: korsett, maskeraddräkt.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

    Omdöme

    Namn