Maffia, maskeradkläder

1 049 krle-83852
Maffia, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Uppseendeväckande maskeraddräkt föreställande en sensuell maffiaprinsessa som innehållar en klänning och en krage med en slips.

Denna klänning är sydd i en iögonfallande modell som både är kvinnlig och flickig med en söt vippig volangkjol och en elegant urringning. Klänningens nedre del samt dess framsida är sydd av ett kritstrecksrandigt tyg och dekoreras av fina guldfärgade knappar. Baktill utgörs klänningen av ett enfärgat material och i midjan dekoreras den av ett trendigt skärp med ett ungdomligt spänne. Klänningens axelband är unikt formade och knyts i nacken vilket lämnar ryggen öppen och skapar en tilldragande look.

Kragen som ingår i setet är klassisk och har en maskulin look vilket bryter av perfekt till den feminina klänningen och skapar en snygg kontrast. I kragen sitter en söt minislips som dekoreras av ett dollarmärke med strasstenar vilket bidrar till den läckra mafiosolooken.

Övriga produkter på bilden ingår ej, men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Maffia, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på maffia, maskeradkläder

 Maffia, maskeradkläder, 2 Maffia, maskeradkläder, 3
Relaterat till Maffia, maskeradkläder: maffia, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info