Charmig halloweenhäxa, maskeradkläder

1 099 krle-83770
Charmig halloweenhäxa, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En charmig maskeraddräkt i två delar som förställer en söt halloweenhäxa. Kostymen består av en klänning och en matchande hatt.

Klänningen är i en liten kort modell med taggad kjolkant som har ett diagonalt och asymmetriskt snitt. Framtill pryds klänningen av dekorativt korslagda band över ett parti randigt tyg och resten av klänningslivet är tillverkat i ett svart och lätt glänsande tyg. De små nedhasade ärmarna är gjorda av skir blommig spets och klänningen är även försedd med smala axelband som knyts bak i nacken. Kjoldelen är till största del täckt med tunn spets och pryds på sidan av ett stort brustet hjärta med stygn i kanterna.

Den matchande hatten av klassisk häxmodell med spetsig topp. Den är tillverkad i ett lila spetsöverdraget tyg och pyntas med en stor hjärtdekor, likt den som även finns på klänningens kjoldel.

Strumpor och handskar ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Charmig halloweenhäxa, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Charmig halloweenhäxa, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på charmig halloweenhäxa, maskeradkläder

 Charmig halloweenhäxa, maskeradkläder, 2 Charmig halloweenhäxa, maskeradkläder, 3
Relaterat till Charmig halloweenhäxa, maskeradkläder: charmig, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info