Elegant vampyr, maskeradkläder

1 479 krle-83690
Elegant vampyr, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En vacker maskeraddräkt som passar för olika tillställningar med utklädningstema, förslagsvis Halloween. Kostymen föreställer en tjusig och förförisk vampyr och består av två delar – en långärmad topp och en matchande kjol.

Toppen är tillverkad i krossad sammet och har många tematiska detaljer. Upptill är den försedd med en vacker vit spetskant och längs med har den figurframhävande, lodräta linjer i kontrastfärg. Toppen är framtill också dekorerad med tre spännen för en lite kantigare känsla och dess utställda, långa ärmar dekoreras med kilar av florstunn spets. Två röda satinrosetter pryder ärmarna i armbågshöjd och en imponerande nackkrage fulländar vampyrkänslan.

Den matchande kjolen är av kort och snäv modell. Den är tillverkad i samma mjuka sammetstyg som toppen och har även den en vacker vit spetskant nedtill, likt den som pryder toppen i överkant.

Hatt och strumpbyxor ingår ej men finns att köpa separat.

Material: 100% polyester
Andra underkläder på bilden eller matchande
Elegant vampyr, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Elegant vampyr, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på elegant vampyr, maskeradkläder

 Elegant vampyr, maskeradkläder, 2
Relaterat till Elegant vampyr, maskeradkläder: elegant, maskeradkläder, vampyr.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn