Elegant vampyr, maskeradkläder

1 479 krle-83690
Elegant vampyr, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En vacker maskeraddräkt som passar för olika tillställningar med utklädningstema, förslagsvis Halloween. Kostymen föreställer en tjusig och förförisk vampyr och består av två delar – en långärmad topp och en matchande kjol.

Toppen är tillverkad i krossad sammet och har många tematiska detaljer. Upptill är den försedd med en vacker vit spetskant och längs med har den figurframhävande, lodräta linjer i kontrastfärg. Toppen är framtill också dekorerad med tre spännen för en lite kantigare känsla och dess utställda, långa ärmar dekoreras med kilar av florstunn spets. Två röda satinrosetter pryder ärmarna i armbågshöjd och en imponerande nackkrage fulländar vampyrkänslan.

Den matchande kjolen är av kort och snäv modell. Den är tillverkad i samma mjuka sammetstyg som toppen och har även den en vacker vit spetskant nedtill, likt den som pryder toppen i överkant.

Hatt och strumpbyxor ingår ej men finns att köpa separat.

Material: 100% polyester
Andra underkläder på bilden eller matchande
Elegant vampyr, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Elegant vampyr, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på elegant vampyr, maskeradkläder

 Elegant vampyr, maskeradkläder, 2
Relaterat till Elegant vampyr, maskeradkläder: elegant, maskeradkläder, vampyr.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info