Förförisk vampyrkostym

3 629 krsh-7817
Förförisk vampyrkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En otroligt snygg maskeradkostym som föreställer en förförisk vampyr. Dräkten består av fem delar vilka är en korsett, en kjol, stockings, hatt samt en slängkappa.

Satinkorsetten är av en smickrande modell som ger kroppen en vacker timglasfigur. Framtill har korsetten en praktisk knäppning och både den raka urringningen och korsettens nederkant pryds med en vacker bård. Hela korsetten är övertäckt med tunn spets och bak i ryggen är den även försedd med en läcker snörning.

Kjolen är av kort åtsmitande modell med rynk i sidorna. Stora rosetter och spetsband dekorerar även kjolen i nederkant.

Medföljer gör även ett par snygga stockings som är tillverkade i snyggt fisknät med en smickrande söm i bak samt en dekorativ spetskant upptill. En liten hatt med ros- och fjäderdekor samt en dramatisk slängkappa att knyta kring halsen är andra roliga detaljer som ingår.

Handskar ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Förförisk vampyrkostym finns även i kategorierna:
Förförisk vampyrkostym Visa stor bild

Fler bilder på förförisk vampyrkostym

 Förförisk vampyrkostym, 2 Förförisk vampyrkostym, 3
Relaterat till Förförisk vampyrkostym: förförisk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info